Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 4 december 2015

Obegripligt = oförklarligt?

Så här känner jag mig just nu.

Lika lite som jag förstod molnformationerna i gårdagens inlägg, lika lite förstår jag att det plötsligt försvinner en massa på min blogg. Tex Min blogglista, Bloggarkiv, Besökare, Etiketter etc.  Allt ligger kvar i min layout, men det visas inte när jag öppnar bloggen. Det enda som visades var  Sidor. Jag skriver visades eftersom allt kom tillbaka lika plötsligt som det försvann. Men, nu har det försvunnit igen.

Om du tycker att min blogg ser ovanligt "naken" ut idag så beror det alltså inte på att jag håller på att nedmontera den.  Nej, det beror på att det har hänt igen, det där för mig obegripliga. Att sortera in detta under oförklarligt är kanske att gå för långt, men det som för mig är obegripligt betecknar jag som oförklarligt. Inget konstigt med det, eller hur? Eller....

Nu finns det förstås många där ute i bloggvärlden som kan förklara det för mig obegripliga. Är du en av dessa så förklara gärna för mig. Tänk bara på att jag oxå ska förstå din förklaring och gör den därför inte alltför tekniskt avancerad. 

Har inte heller du nån förklaring så kanske samma sak hänt dig nån gång, vilket kan vara en tröst för mig att veta. Jag har nämligen börjat undra vilka dolda krafter jag besitter som har denna destruktiva  inverkan på allehanda tekniska apparater. Allehanda kanske är att ta i då det avser dator och TV. Och min mobiltelefon som oxå fått fnatt några gånger på sistone.

Jag har naturligtvis dryftat dessa obegripligheter med D som bedyrar att dylikt aldrig händer henne när hon använder "min" dator eller TV:n. Det händer alltså bara mig.

Om nu det obegripliga ska hända mig så varför då inte något i motsatt riktning. Något obegripligt positivt. Som t ex att jag sätter V75:an i morgon.

Nu kan jag ju inte låta denna fredag förmörkas av obegripligheter varför jag skriver detta inlägg och därmed lägger problemet till handlingarna,  i mappen oförklarligt. Eller mappen obegripligt. Ad acta.