Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 28 augusti 2013

Slut för i år

                 Utslagna.


Vidare till semifinal.
 
 
Ja, för Indianerna från Kumla är årets säsong över efter det att man lyckats besegra Smederna från Eskilstuna med bara 2 poäng i gårdagens kvartsfinal i SM-slutspelet i speedway. De hade behövt vinna med 4 poäng. Indianerna som i år siktade på SM-guld.

Nej då, jag är inte särskilt bedrövad över detta eftersom speedway är en sport jag vare sig förstår eller gillar. Det utvecklade jag i ett inlägg för ett år sedan och jag har inte blivit klokare på denna sport sedan dess. Jag gillar för övrigt inte någon typ av motorsport. Trots att jag är uppväxt på bensinmack (Shell).

Däremot kan jag gilla speewayfolkets oförtrutna kämpande. De ger aldrig upp. Nu skakar man av sig dammet och så är det pang på nästa säsong för Indianerna. Jag tycker ändå att det ska bli intressant att följa hur de formerar nästa års lag och om målsättningen även nästa år är SM-guld. Även om jag inte gillar speedway så är jag alltid intresserad av att följa hur människor i olika sammanhang tänker och agerar. Hur ledare och grupper fungerar, eller inte fungerar.
 
Även om vi har indiansommar just nu så är det inte heller i år Indianernas sommar.