Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 29 september 2015

Sigges rehab

Nu får Sigge röra sig fritt i huset igen. Rehabiliteringstiden i avskildhet är över över. Detta efter 1 ½ månad i D:s dressingroom.

Han sitter vid dörren ut till glasverandan för att
möjligen kunna smita ut.


Han är sig lik.

En av hans favoritpositioner.

Han går obehindrat och är pigg och alert. Det enda man märker är att han inte kan hoppa upp till sin matplats vid vedspisen så tillsvidare får han sin mat på annan plats. Han får nu vara inomhus en tid,  till dess vi ser att han klarar sig helt obehindrat.
                                         
Sigge kan ännu inte hoppa upp till sin vanliga matplats, 
men annars är allt sig likt. 

Han tränar på köksstegen att hoppa upp
ett steg i taget.

Om han går ut nu så skulle han nog direkt hamna i slagsmål då en grannes katt, för övrigt samma färg som Sigge, har uppmärksammat att han sedan en tid är "ute ur matchen" och då passat på att ta sig in på Sigges revir. Det skulle inte vara så lyckat om dom stötte på varandra eftersom Sigge ännu inte är fit for fight. Nu gäller det för oss att vara uppmärksamma när vi går i dörrar  så att han inte smiter ut.Det känns i vart fall oerhört bra att se Sigge så pass återställd  med tanke på hur illa däran han var den 9 augusti när D och en granne hittade honom illa skadad. Nu är familjen hel igen.