Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 28 februari 2017

Liv på söndagslunch på Getingstorp

Gissa om Farmor trivs här.

Finbesöken duggar tätt nu. I söndags kom Liv på söndagslunch för andra gången med mamma Sara och pappa Per. Förra gången fyllde hon 1 månad. Dom hade haft den goda smaken att ånyo bjuda in sig själva på söndagslunch. Vi var inte sena att tacka ja förstås. Med lilla Liv i familjen så kommer det att de närmaste åren vara mycket nytt som händer på Getingstorp. Och allt detta får jag vara med om. Häftigt! 

Till lunch bjöd farmor på en fiskfavorit, torsk med frasigt täcke och citronsås, och till dessert hade hon bakat en Budapeststubbe som är en Sarafvorit. Tyvärr kom stubben inte med på bild.
D förbereder lunchen.

Fiskfavoriten serverad.
Med besök av Liv så blir det lite si och så med fotograferandet. Hon tar den uppmärksamhet som finns så mina fotoprestationer blir inte de bästa. Fotomotiven vill dessutom sällan titta in i kameran då deras blickar ständigt fångas av annat.
Har inte tid att vara med på bild.

Inte vi heller.