Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 16 juli 2020

Där hjärtat finns

Även om jag fysiskt befinner mig på Sirishof numera så finns hjärtat på Getingstorp med D, Sigge och Osborne. Jag har bett D skicka mig bilder från Getingstorp så att jag kan följa vad som händer där.

Alltid lika prydligt med nyklippta gräsmattor. 
Bra jobbat av D.

Jo, visst längtar jag ibland.

Under det gamla äppelträdet har vi avnjutit
både frukostar och middagar.
Här på Sirishof  händer inte mycket, men jag tycker ändå att jag lyckas fördriva dagarna på ett meningsfullt sätt. Jag är ju van att rå mig själv så tråkigt blir det aldrig. Om fyra dagar har jag bott här i två månader och mitt positiva intryck består. Jag blir oerhört väl omhändertagen av positiv och engagerad personal och när jag nu inte längre klarar av att bo på Getingstorp så kan jag inte ha valt ett bättre ställe att flytta till. 
Finns det då inget negativt att säga? Jo, besöksförbudet p g a corona. Att inte ha träffat D på två månader känns oerhört märkligt. Även om vi dagligen messar, mejlar och pratar med varandra på telefon så dövar det inte min längtan. Men, vi får hoppas att det stundar någon form av vardagsnormalitet.