Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 11 augusti 2015

Siggerapport

Nelson saknar förstås sin bästa kompis och jag
saknar att se dom tillsammans.

D blev igår  kvar hela dagen med Sigge  på Strömsholms djursjukhus. Barnbarnen Alice och Erik bor hos oss denna vecka då Erik går på sommarkollo. Alice fick därför  följa med Farmor och Sigge till sjukhuset vilket D tyckte var ett skönt stöd att ha med sig. 

På sjukhuset har all tillgänglig expertis  konsulterats och man bedömer det inte möjligt att operera. 

Däremot har katter en god förmåga till självläkning så därför får Sigge stanna kvar några dygn på sjukhuset så att dom närmare kan hålla koll på honom  så att kroppsfunktionerna fungerar och sedan vill de testa någon form av gåstöd som skulle kunna hjälpa honom  i rehabiliteringen. De ska oxå undersöka närmare hur nerverna  runt bäckenbensfrakturen skadats. Nerver som är viktiga för självläkningsförmågan. Sigge kan i nuläget inte stödja på bakbenen. 

Går det som  vi hoppas får vi hämta hem honom senare i veckan och då har han en rehabiliteringsplan med sig.

Det känns bra att han får bästa tänkbara vård och så hoppas jag att Sigge har en självläkningsförmåga utöver det vanliga. Det ter sig trots allt lite hoppfullt, men vi är väl medvetna om att den där svåra frågan kan komma.