Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 25 augusti 2017

Klippdags

Nu när vi äntligen fått rejält med nederbörd så har oxå gräset börjat växa igen. D klippte ju senast och hon har fått blodad tand så nu var hon fast besluten att klippa igen. Hon vill lära sig behärska klipparen så att hon känner att hon klarar av att klippa alla gräsytor. Ett så lovvärt initiativ vore det osmart av mig att ifrågasätta. Än mindre anledning till ifrågasättande finns då D klippt färdigt eftersom det är minst lika snyggt klippt som när jag själv klippte eller när vi köper tjänsten.

Sammantaget så är det svårt för mig att anföra argument emot att D klipper även om jag har sådana. T ex tycker jag att D:s schema redan är fulltecknat och att det måste finnas gränser även för vad hon hinner/orkar med. Men, sånt biter inte på D.
Nu har D ställt in stolen så att hon bättre
når pedalerna.

Det är lite trixigt att klippa nere vid stora rabatten
men bra blir det.

Total koncentration.

Minsann tror jag inte D gillar att susa fram
på klipparen.

Bättre kan det inte bli.
Apropå klipp. Vilket klipp Östersund gjorde när dom igår via 2-0 mot PAOK Thessaloniki avancerade till Europa Leagues gruppspel. Imponerande. Årets fotbollsprestation i Sverige, utan tvekan. Utförd av ett lag från Jämtland. Smaka på den ni!
Nu kan vi väl påstå att Norrlandsfönstret är öppet på vid gavel.
Östersunds FK
Från div. 2 till Europa League på sex år.