Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 21 september 2015

En milstolpe

Getingstorp dominerar min blogg.
Sedan starten av min blogg den 10 oktober 2008 så har det nu blivit 2500 inlägg.Innehållet har under åren spretat åt lite olika håll. Till en början skrev jag mycket om sånt som jag tyckte var fel i samhället. Den sortens inlägg har det med tiden blivit färre och färre av, men ibland lättar jag på ventilen. Jag vinnlägger mig dock om att inte lägga allt för mycket energi på sånt som jag ändå inte av egen kraft kan påverka.

Då skriver jag hellre om vardagen här på Getingstorp. Här lever jag ett liv som jag dagligen försöker njuta av så mycket jag bara kan. Ett liv som ger mig energi. En energi som ger mig liv. 

I juni 2012 hade jag tappat sugen för skrivandet och slutade blogga. Det blev dock ett kort uppehåll för efter mindre än en månad var jag tillbaka igen.

Bloggen har blivit en självklar del av min vardag och med den börjar jag mina dagar. Det passar bra eftersom jag är den morgonpigge i familjen och alltid är först uppe. Då kan jag i den arla morgonstunden i lugn och ro fundera över dagens inlägg. 

Med tiden så har bloggen formats till något av en dagbok och jag har upptäckt hur bra den är när jag vill minnas mig tillbaka till ett ögonblick eller en händelse som satt avtryck hos mig.

Fantastiskt är att jag kunnat få så många nya vänner trots att jag uteslutande lever mitt liv här på Getingstorp. Ni som är mina vänner i bloggvärlden är oerhört berikande för mig.

Rubriken antyder ett delmål och då brukar det oxå finnas ett slutmål. Något sådant har jag inte med min blogg utan jag kommer att fortsätta så länge jag kan och finner ett nöje och en mening med mitt bloggande. Och så länge du tittar in hos mig och lämnar en kommentar.