Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 27 oktober 2010

IFK Norrköping upprepar sina misstag?

IFK Norrköping väljer att inte förlänga kontraktet med tränaren Göran Bergort. Utan att ha några som helst känslor för vare sig Bergort eller IFK så tycker jag ändå att det är ett märkligt beslut. Han tog ändå IFK tillbaka till Allsvenskan, dessutom i år då det väl inte var helt väntat, utan bara efterlängtat av Mia m fl.

Om jag minns rätt så har IFK inte gjort sig kända för de mest intelligenta tränarvärvningarna genom åren. Men egentligen, jag bryr mig inte.

Ovänliga greker - finns dom ?

Ja, efter att ha sett ett inslag om Greklands asylpolitik på TV-nyheterna så kan frågan besvaras med Ja.
Inte så konstigt kanske att flyktingar får skulden när grekerna själva befinner sig i en mycket bekymmersam situation. Det var i a f helt nytt för mig att se greker i fientliga utspel mot människor som kommit över gränsen. Nu är det förstås skillnad på att vara, som jag, besökande turist och behövande flykting. Ett talande exempel på att det görs skillnad på folk och folk.