Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 28 oktober 2012

Tacoskväll


Välkommen till tacoskväll på Getingstorp.

Den timme vi tjänade i natt tog vi tillbaka med råge. Det blev nämligen en riktigt sen natt för oss. Detta efter en mycket trevlig kväll. Igår kväll hade vi nämligen inbjudit Stora Familjen ( 14 vuxna , 6 barn ) till Tacoskväll. Vi har de senaste åren haft kräftskiva för Stora Familjen men i år lyckades vi inte sy ihop en tidpunkt som passade alla. Tråkigt tyckte en av ungdomarna, Simon , när han för en tid sedan ringde och undrade om vi ändå inte kunde träffas. Snabbt hade han och D  kommit överens om en Tacoskväll som alltså gick av stapeln igår kväll.

Tillbehör till gårdagskvällens Tacos.
Som alltid när man har trevligt så rusar tiden iväg och snart var midnatt med råge passerad. Det i sin tur innebär att det just nu är bara Sigge och jag som är uppstigna. Vi har som brukligt förberett för Helgfrukost och väntar på att Nelson och matte ska sälla sig till de uppstignas skara.

Dukat till helgfrukost .

Sigge startar med sin frukost.

Nelson har inget emot en sovmorgon.