Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 20 augusti 2015

Sigges rehab

Sigge har accepterat sin rehabhage.

Sigges rehab går bra och han blir allt piggare. Det enda som är svårt är när han tagit av sig gåselen och D ska sätta på honom den igen. Det är nog obehagligt för honom och smärtar kanske oxå så därför gör han rätt kraftigt motstånd så D får vara bestämd och utrustad med kraftiga handskar och en jacka som inte släpper igenom en kisses klor och tänder. Eftersom jag är "enarmad" så kan jag inte vara till mycken hjälp. Igår kom Sara förbi och hjälpte till med selen och då gick det som en dans, så nu har vi hittat lösningen på detta problem.
I söndags tog vi bort plåstret som han hade för smärtstillande och idag avslutar vi även den övriga medicineringen för smärtstillande. Sigge har nu varit 1 vecka i sin rehabhage och ska vara i den i 2 veckor till. Han har på ett bra sätt accepterat att vara  i hagen som vi placerat i D:s dressingroom där han får vara ostörd  större delen av dygnet. Det har säkert hjälpt till att D på nätterna sover på en madrass på golvet jämte hagen. Med matte nära så känner Sigge sig trygg. Allra helst som hans favoritsovplats i normala fall är i sängen bredvid mattes kudde.