Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 7 augusti 2017

En alldeles speciell söndagsmiddag

Den middag D bjöd på igår var en kombo av två recept; Rödspätta med kaprissmör och stekt spätta med gurkfil. Dessutom hade hon lagt till nyskördade grönsaker från trädgården.
Välsmakande söndagsmiddag.

Sockerärter, morötter och broccoli direkt
från trädgården.
Det blev en extra trevlig söndagsmiddag då vi gästades av Liv med mamma Sara och pappa Per. Liv som blev 7 månader i lördags. Tänk så tiden går.
Här kommer våra middagsgäster.
Liv åt förstås oxå middag och den fick jag bjuda henne på igår. Vilken känsla. Jag har ju ingen som helst erfarenhet av att mata små barn, men det gick som på räls och alla var nöjda med min insats. Inte minst Liv som har en glupande aptit.
Förberedelserna för måltid är klara.


Kom igen nu morfar.

Nu börjar det likna nåt.
Det finns väl mera.
Det här fixar vi bra morfar.

Mätt och belåten.