Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 30 november 2014

Ännu en grön advent

I år går vi ännu en grön advent till mötes. Inte mig emot eftersom mina möjligheter till utevaro begränsas ytterligare av snö på marken. Så länge det är snöfritt så kan jag i alla fall ta mig ut till bilen och D kan bjuda mig på en åktur. Dock hoppas även jag på en vit julafton så att Tomtens ankomst inifrån skogen blir effektfull för barnen.

I år firar "Stora Familjen" jul hos oss. Det innebär att vi blir 17 personer till julbordet. Några firar på annat håll i år.  Man kan inte alltid få allt.

Idag har helgfrukosten intagits i ett adventspyntat kök. Vi har med åren blivit allt mera återhållsamma med julpyntandet. Det är bara de viktigaste sakerna som plockas fram. Ja, nu är det bara dessa som finns kvar. Ett antal kartonger med julpynt har vi i stället skänkt bort och förhoppningsvis kommer dessa saker att skänka julglädje i andra hem.

Trevlig advent önskar jag  er alla!

Växthuset kommer till nytta 
även i adventstider.