Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 27 maj 2013

Dussinet fullt av härliga minnen
Boteå kyrka.

Igår firade D och jag 12-årig bröllopsdag. Den 26 maj 2001 gifte vi oss i min barndoms kyrka i Boteå, Ångermanland. Vi tågade in i kyrkan till "Love is all around"  och ut till "Amazing grace" med Johan Stengård.  Efter vigseln bussade vi våra gäster till Sandslån där vi chartrat MS Ådalen III för bröllopsmiddag. Den avnjöts på Ångermanälven,  under resan Sandslån - Höga Kustenbron t o r. Därefter åter med gästerna till Hotell Hallstaberget för fortsatt firande och övernattning.
Fontänbygge på gång.
D. fick en fontän av mig i 12-årspresent. Den placerades förstås på hennes agora mellan växthuset och gäststugan.  Gåvan medförde en hel del jobb då fontänen skulle monteras och miljön byggas upp. Efter mycken tankemöda så hade vi kommit fram till att torvblock var ett utmärkt material att bygga upp fontänen med. Det blev en hel del trixigt sågande för D för att få till den rätta runda formen. Jag bistod med tankekraft,  glada tillrop och transporttjänster. Slutresultatet blev vi väldigt nöjda med. Det är en ren och skär njutning att sitta och lyssna till det porlande vattnet.

Gediget fontänbygge slutfört.

D:s agora med både fontän och olivträd.