Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 8 maj 2011

Sigge på rymmen


Ett fönster på övervåningen öppet på glänt en stund. Ja, mera behövdes inte förrän den allt frimodigare Sigge skulle komma på att han kunde gå ut och skåda världen ur ett takperspektiv. Ynkligt skrikande var han en stund senare hjälplös och förstod så klart inte att gå tillbaka samma väg till det nu helt öppna fönstret. Vad göra? Ja, som vanligt när det krisar så förlitar vi oss på D/matte. Hon hämtade en stege och klättrade upp och hämtade honom när han vågat sig ner till hängrännan.

Puh, äntligen inomhus i tryggheten igen och nu är alla fönster stängda. Då får jag väl hitta på nåt annat ser Sigge ut att tänka. När man är 5 månader gammal så måste man ju lära sig/hitta på nåt nytt varje dag.

Årets första middag i växthuset

Du som läser min blogg förstår säkert vad årets första middag i växthuset bestod av. Ja, den hade förstås grekisk anknytning.

Grekisk sallad med tzatziki och hummus.

En Ouzo före maten och Retsina till maten.

Nelson ville förstås vara med matte och husse inne i växthuset.

Solen var så intensiv så det blev också solglasögonpremiär. Första gången jag tittade på klockan så var den 20.30. Underbart att kunna se fram emot många långa, varma sommarkvällar i växthuset.