Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 18 november 2010

Vakna Maria Larsson

Äldre- och demensvården kommer allt oftare upp till debatt. Då, tack vare modiga personer som arbetar inom området och vågar påtala missförhållanden. Tvärt emot hur äldreminister Maria Larsson synes arbeta. Hon påstår sig länge ha misstänkt de missförhållanden som nu uppdagats. Men, varför har hon då inte agerat? Pinsamt att i det läget lägga all skuld på kommunerna.

Good night USA

Sarah Palin siktar vidare mot att vinna presidentvalet 2012. På fullt allvar. Jag har tidigare häcklat henne som presidentkandidat.

Är det jag som är dum och oinformerad eller finns det verkligen så många korkade amerikaner så att det är möjligt för Palin att bli president. Ja, att över huvud taget ges möjlighet att kandidera. Hon har ju inte direkt rosat marknaden med intelligenta och genomtänkta uttalanden.
Detta är väl den allra bästa exemplet på att allt sägs vara möjligt over there.
Det skulle vara intressant att i svensk TV få se hennes tv-serie "Sarah Palin's Alaska" för att få en bättre möjlighet att kanske mera rättvist kunna bedöma denna märkliga kvinna/företeelse.

Sarah Palin är inte populär i alla läger vilket tog sig ett absurt uttryck då en man sköt sönder sin TV när Palins dotter Bristol dansade uruselt i Let´s Dance.