Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 17 april 2012

Back in business med ny snabbare dator

Min nya snabba raketdator.

Ja, så är jag då tillbaka på bloggen igen. Det blev en helt ny dator, inte lönt att reparera en som har några år på nacken.Även om det som  fanns på hårddisken på den gamla datorn gick att rädda så är det inte helt okomplicerat att komma igång igen. Den nya datorn känner t ex inte igen min kamera varför den försöker ladda över alla bilder som finns och inte bara de som tagits sedan senast, program ska installeras, det ska fixas och donas. Men, oj så mycket snabbare den nya datorn är.
Jag få klura lite på hur jag löser allt detta. Ska oxå passa på att göra en storstädning i datorn. Jag har en del härliga bilder att visa från den gångna helgen. Bl. a. så åt vi årets första måltid i växthuset. En grekisk sallad, vad annars. Vi började så smått att förbereda trädgården för kommande säsong och avslutade i söndags med en supergod middag. Pocherad havskatt med pommes duchesse. Bilder kommer vad det lider.