Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 1 december 2012

Gårdagens inlägg idag p g a datortrassel
Det är dags att koppla av när man inte har tid med det.
Gör åtminstone ett försök medan du fortfarande har tid.


Min dator slutade plötsligt samverka med mig igår och jag kan inte åtgärda felet. Jag lånar därför D:s laptop för att slutföra gårdagens inlägg. Av olika skäl så kommer jag inte så bra överens med lap tops så därför blir det inte mera idag. Återkommer när min dator är ok igen. Någon gång nästa vecka hoppas jag.

Gårdagens inlägg
Apropå ingenting så noterar jag från tid till annan att tiden går. Ibland fort, ibland sakta. November har försvunnit snabbt tycker jag. Det känns bra att stiga upp i december månad i morgon. Då börjar det julas så smått. Ja, i alla fall i min värld. I butiksvärlden är det annorlunda numera.
Noterar vidare att det idag är 294 år sedan Karl XII gick hädan. Nej, jag tillhör inte de som på något sätt firar detta, men när jag är i total avsaknad av bra uppslag till blogginlägg så kan det bli så här. Allra helst när  det inte finns något lockande att fota så att jag kan låta inlägget vila på en bild.

Apropå bilder så brukar mina inlägg ibland vila på en måltidsbild. Det kanske blir nåt sånt i morgon. En bild av dagens middag som kommer att bestå av en grekisk sallad. Det har jag beställt av D. Ibland blir suget efter denna enkla rätt oemotståndligt. Salladen föregås förstås av en ouzo och åtföljs av ett nybakat grekiskt bröd. Vid den här årstiden blir det ett gott rött vin till medan det under sommarhalvåret är Retsina som gäller.