Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 11 april 2009

Äntligen !

Ljuvligt, underbart, njutbart ! Ja, tillståndet kan beskrivas på många sätt. Vad har då hänt ? Jo, våren är kommen och markförhållandena nu så bra så att jag kunnat ta ut min elmoppe. Det innebär att jag på egen hand kan förflytta mig runt på tomten och njuta av solens vandring. Jag kan dessutom åter "göra nytta". Dv s hämta post och tidning, åka med sopor. För att inte tala om att jag kan delta i trädgårdsarbetet genom att transportera trädgårdsredskap, krukor, växter etc. så att Darlingen helt kan koncentrera sig på att hitta optimal placering av blommor, buskar och allt annat som skall spira under kommande månader. Vi väntar nu med spänning på att Camilla på "Trädgårdsliv & Design" (http://blog.tradgardsliv.info/) ska komma med sitt förslag till helhetsutformning av vår trädgård. Trädgården blir årets stora projekt efter att vi under vårt första år på Getingstorp lagt all kraft på byggnadsåtgärder in- och utvändigt.
Jag ska undersöka marknaden för att försöka hitta en 4-hjulig elmoppe som tar sig fram bättre och säkrare i lantlig miljö. Den 3-hjuliga jag har är anpassad till asfalt och trottoarer och sånt hålls vi ju inte med här ute på landet. Tack och lov !