Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 18 februari 2014

Porr på bloggen

Inte visste jag att jag ägnar mig åt porr på min blogg. Ja, matporr kallas det visst när man på sociala medier lägger upp bilder på maträtter, vilket jag rätt ofta gör.  Jag är helt ovetande om att detta enligt gjorda undersökningar retar gallfeber på svenskar som nu får draghjälp av franska stjärnkockar. Dessa verkar dock mest störa sig på att fotona från deras restauranger bestjäl dem på deras "intellektuella rättigheter".

Nåväl, de får kalla det vad de vill. Så länge det är bilder på maträtter från mitt eget kök så ska det förhoppningsvis inte verka alltför störande. Jag tror inte att D som är chef på Getingstorp anser sig bestulen på sina "intellektuella rättigheter" p g a detta. Jag kommer därför att fortsätta lägga upp bilder på njutbara maträtter och måltider.  Här nedan ser du lite smått och gott från den gångna helgen. 

D:s mango chutney.

Hemgjord apelsinmarmelad, rosmarinolja och chiliflakes.
Ytterligare skapelser av D.
En klassisk Örebrokexlåda i bakgrunden.

Vitlöksolja. Gjord på Marinas olivolja så klart.

Dukat till söndagmiddag med familjebesök.
Det bjöds på indisk kormagryta.