Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 20 juni 2009

Midsommartradition

Som traditionen bjuder, en trevlig midsommarafton i goda vänners lag vid Lonnens strand. Som vanligt utsökt förplägnad och i år nya, roliga snapsvisor, färdigtryckta på servetten vilket förstås krävde viss planering. Nelson var med för första gången. Han skötte sig exemplariskt. Snacka om cool kille. Några ytterligare nyheter uppenbarade sig. Bl. a. en orm som trots att den några dagar tidigare förflyttats långt bort nu uppenbarade sig igen. Kanske var det inte samma individ men icke desto mindre. Den skapade oro hos oss människor och förstås intresse hos fram för allt Yatzy. Nå väl, ingen dramatik, det fanns plats för oss alla. Fattas bara annat, i paradisisk miljö. Annat nytt ? Ja, det ska väl då vara att jag blir allt mera påmind om mina fysiska begränsningar när jag vistas utanför invand hemmamiljö. Det är extra skönt att då kunna känna att hemmamiljön är paradisiskt underbar.

Hemkomna igen möttes vi av en lycklig Buddha. Dessutom en trädgård allt närmare sin slutgiltiga ? utformning. Ordet "slutgiltiga" ska jag nog akta mig för att använda i detta sammanhang. Förändring och utveckling kommer alltid att ske. Det vet jag. Darlingen är garanten för detta. Apropå trädgården, växthuset blir bedövande vackert. Kommer nog att betraktas som vår trädgårds smycke.