Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 30 november 2011

Skidskytte inte samma sak i TV4

Skidskytte som varit en av SVT:s idrottshöjdare under senare år sänds numera i TV4. Tittade på dagens säsongspremiär från Östersund och blev grundligt besviken. Dels saknade jag kommentatorerna Christer Ulfbåge och Kalle Grenemark men där kan säkert TV4:s kommentatorteam, Johan Edlund och David Ekholm, bli bättre när dom blir varma i kläderna.

Som sagt, kommentatorerna blir säkert bättre för varje tävling som går men reklaminslagen kommer att bestå och det var dom som störde mig mest .En skidskyttetävling är det extra viktigt att kunna följa hela tiden och reklamavbrotten tar därför död på spänningsmomenten i tävlingen som jag ser det.

Att svenskarna gjorde en riktigt usel insats, det kan vi vare sig skylla TV4 eller reklaminslagen för.

Olivoljebranschen är snårig


Som de flesta branscher som omsätter mycket pengar så är även olivoljebranschen utsatt för lycksökare och bluffmakare. När jag läser denna artikel så är jag än mera nöjd med att köpa min olivolja direkt från olivbonden på Kreta, Marinas olivolja (se bild ovan). Har du inte ännu provat den så rekommenderar jag en titt på hennes hemsida där du närmare kan se hur du ska förfara för att få en beställning levererad hem.