Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 26 juli 2015

Regn, rusk, trav och film

Gårdagen som började så bra med nyplockade hallon till frukostyoghurten blev sedan en av dessa dagar denna sommar. Grått, regn och blåst. Riktigt trist m a o. Precis som idag för övrigt.
Lönnen vid den nedre parkeringen blåste sönder i natt.

 Bra att den inte blåste åt andra hållet och skadade elbilen.
Något annat som var sig likt igår var förstås att tippa och titta på V75 och hoppas att den skulle sitta. Det började bra även denna gång. Fyra rätt efter 4 lopp och tre fällda favoriter. Men sedan började det att hacka. Jag åkte dit i 5:e och 7:e loppet så det stannade vid 5 rätt även denna gång. Men, sooner or later...

Sedan blev det filmkväll. Filmen vi tittade på heter "Big eyes", en verklighetsbaserad historia som tilldrog sig i konstens värld.
En bra film med verklighetsbakgrund.

Vad är konst? Vem bestämmer vad som är konst? var några av frågorna som ställdes. Jag kände  igen mig i situationer i jobbet när jag föreslagit en förändring som sågats  för att i nästa skede återkomma från den som sågade, men då i dennes namn. Det har väl  även hänt dig någon gång kan jag anta .