Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 14 juni 2016

Kvällspromenad ur nytt perspektiv.

 I söndags kunde jag följa med D när hon gick på kvällspromenad med Nelson och Osborne. Jag kunde nämligen för första gången sedan vi flyttade hit (2008) köra med elmoppen på några intilliggande gärden som tidigare inte varit tillgängliga för mig.

Så häftigt det var att se Getingstorp ur ett helt nytt perspektiv och förstås att kunna blicka ut över omkringliggande marker. Jag fick en sån där härlig känsla av tacksamhet över att jag bor här.

Häftigt var oxå att jag kunde "gå" med på promenaden med Nelson och Osborne. Nu kunde jag med egna ögon se hur lyckliga dom två oxå är över att få bo här. Och hur duktiga dom är. Då vi var ensamma ute inom synhåll så kunde båda vara lösa och springa omkring och snusa och busa, dock hela tiden med koll på matte. När matte kallade så kom dom på direkten.

Det var bara Sigge som inte följde med. Han håller sig inom tomtgränsen numera, men hade så klart koll på vad vi gjorde. När vi gick satt han på trappan och tittade och när vi kom tillbaka kom han och mötte oss och följde med in.


På väg på kvällspromenad.

Sigge stannar hemma och väntar på oss.

Osborne tar täten.

Underbara vidder.Frihet.


Osborne långt före oss övriga.

Här kommer jag inte längre.

Höbalarna är ljusblå i år.

Inte så vackra, men fyller sin funktion.

Det här trädet kommer jag ihåg från
en tidigare promenad.

Där uppe i gläntan ligger Getingstorp.

En glimt av Getingstorp.

Nu kommer oxå jag med på bild.

Där har jag parkerat mitt i "målet".

Tre killar som njuter av friheten.