Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 10 oktober 2018

Bloggen 10 år

Det mesta på  bloggen har handlat om livet här på Getingstorp.
Så är det dags igen för ännu ett bloggjubileum. För nån månad sedan firade jag 3333 inlägg och idag är det dags att fira att bloggen fyller 10 år . Mitt första inlägg var lite trevande, men sedan kan jag väl tycka att jag fått upp farten och det har blivit ungefär som jag hade tänkt mig.  Så här presenterade jag min blogg när jag började och det gäller fortfarande; "Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så livet förstås." Dock har jag med tiden allt mera distanserat mig från inlägg i samhällsdebatten och det mesta har kommit att handla om livet på Getingstorp. Det kallas visst livsstilsbloggande.

Det har varit tio inspirerande, lärorika och på många sätt givande år där jag haft lyckan att "träffa" många nya, intressanta människor varav några med tiden blivit mina bloggvänner.  Tänk att kunna få nya vänner trots att jag lever i en så begränsad tillvaro här på Getingstorp. Dessutom är det en vänskap som passar mig utmärkt då jag mår och trivs bäst i min "ensamhet". Det har aldrig, efter min stroke 2001, varit viktigt för mig att komma ut i samhället och träffa nya människor då de begränsningar jag har till följd av min stroke är just begränsande och många gånger mycket mera begränsande än vad gemene man ser och tror.  Att irl träffa nya människor är något som för mig tar mera energi än vad det ger och det är något jag lärt mig att leva med. Därför har jag vinnlagt mig om att förlika mig med livet på Getingstorp och göra det bästa möjliga av det. Något jag tycker att jag lyckats rätt bra med. Jag förresten, det är väl så att det är och jag som lyckats bra tillsammans.