Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 18 mars 2012

Snacka om små marginaler

Grymt blev slutet för MoDo i den 5:e kvartsfinalen mot Skellefteå. Efter 16.56 av tredje perioden så har MoDo en puck i stolpen, millimeter från att avgöra matchen. Elva sekunder senare ligger pucken i MoDo:s mål. 2-1 slutade matchen och Skellefteå har nu övertaget, men dramatiken fortsätter och allt kan hända.


                                 Titta bara på AIK som slår ut seriesegrarna Luleå med 4-1 i matcher. Jag är inget AIK-fan men kan inte undgå att imponeras av hur de spelar. Inte det namnkunnigaste laget, men fram för allt ett LAG. En för alla, alla för en.

Dagens tvivel; Våldtäktsäktenskap

 Marocko
Dagens tvivel kommer från Marocko, gårdagens var från Mali. Det är skrämmande att det finns dagligt underlag till ett inlägg benämnt "Dagens tvivel".
Nej, jag tänker inte skriva ett inlägg varje dag på detta tema. Det skulle ge en alltför dyster bild av min blogg, men jag återkommer då och då med ett nytt "Dagens tvivel".

Filmkväll


Nelson och Sigge är förstås med när vi tittar på film.
Igår kväll var det för ovanlighetens skull   en sevärd film, "Kärlekens slöja", på för oss lämplig tid, kl. 20.00-22.45. Filmen var riktigt bra med en story som bar hela vägen men med ett snöpligt slut. Så snöpligt så att jag satt och väntade på att reklamen skulle ta slut och jag skulle få se filmens definitiva slut. Som jag redan sett visade det sig. Så kan det gå.
Kärlekens slöja omslag