Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 16 mars 2012

Dystert för Manchester och England


                           


                         


                                                    
                           

                                                          
Igår kväll försvann både Manchester United och Manchester City ur Europa League. United efter att ånyo fått regelrätt spö av Bilbao, City efter en hjältemodig insats mot Napoli. I den matchen var målvakten Joe Hart en hårsmån från hjälterollen när han i matchens sista sekunder gick upp på en hörna och så när nickade i mål. 4 - 2 där och City hade varit vidare. Det hade jag unnat honom. Varför? Jo, jag gillar hjältar.Nu återstår bara Chelsea för England.  Bara förresten.Det är ju ändå Champions League.Den mest prestigefyllda klubbturneringen. Chelsea lottades mot Benfica i kvartsfinalen så kanske har engelsmännen mera att glädjas åt.
Kvartsfinalshöjdaren blir ändå Milan - Barcelona.Zlatan - Messi. Allegri - Guardiola. Ja, den matchen innehåller många matcher i matchen. Har svårt se att Milan klarar detta, men osvuret är bäst. Vem vet vad Zlatan har i bakfickan.


                                            


Hur går snacket på Cypern idag tro? Efter att  Apoel Nicosia lottats mot Real Madrid i sin kvartsfinal.

                                     
Sedan återstår Bayern Munchen mot  Olympique Marsielles där förstås BM alldeles särskilt drömmer om en finalplats då CL-finalen ska spelas på deras hemmaplan, Allianz arena.


                                             

Tänk så det kan bli ibland. Inte hade jag tänkt skriva ett inlägg om fotboll men ändå blev det så. Så mycket skriva blev det nu inte. Det blev mest klipp och klistra. Vilka lag tror du spelar final den 19 maj?