Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 11 april 2015

Uppskjuten premiär

I torsdags handlade DSaluhallen i Örebro och då blev det färsk torsk till fredagens middag och färsk tonfisk till dagens planerade grillpremiär. Därutöver ett antal läckra ostar.

Tyvärr nödgas vi skjuta upp grillpremiären en tid. Detta beroende på att jag åkt på en förkylning som inte vill ge med sig. Den har gäckat mig sedan Påskhelgen och verkar ha svårt att bestämma sig för när den gjort sitt. Ett återkommande dilemma för mig när det gäller förkylningar och andra åkommor är att allt "slår sig på" min vänstra förlamade kroppshalva. En förkylning innebär därför våldsam sträckspänning och smärta i vänster arm och ben. Något som helt tar musten ur mig, men efter några dagar i stillhet så brukar jag vara med i matchen igen.

Synd förstås att behöva frysa ner den färska tonfisken, men den smakar säkert läckert när den fått en omgång på grillen. Nästa helg förhoppningsvis.

Fjolårets grillpremiär ägde rum den 3 maj så vi är ändå tidigt ute.