Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 5 november 2016

Helgmyset börjar


Mysigt med levande ljus när
mörker råder där ute.
En myshelg börjar förstås med fredagsmys och vad är då bättre än en god måltid och ett gott vin. Denna gång ett ekologiskt mousserande vin till ett mycket facilt pris. Klickar du på receptlänken under första bilden så får du oxå upp vinet. 
Med en höstbukett på bordet, D mitt emot mig och Nelson, Osborne och Sigge på golvet runt bordet  så är det fulländat fredagsmys för mig.
Räksallad med vitlöksdressing
med vitlöksbröd och ett gott vin.
Rosor är ingen favorit, men i hallen 
kan de få plats ibland.
PS Den gröna salladen i räksalladen tog D in direkt från trädgården. I november!