Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 13 mars 2015

Dax igen

Härlig dag för månadsutflykt. Snart är det dags för
växthusmåltider.Efter min stroke för 14 år sedan så fick jag släppa alla ambitioner på elegant stil och snygg klädsel. Det var rätt tufft eftersom jag var väldigt klädintresserad, bl. a. med en skogarderob lika stor som D:s

En sak har jag dock vägrat ge efter på och det är att alltid vara välfriserad. Håret växer som förr och har inte vikt ner sig för stroken. Detta innebär att jag klipper mig en gång i månaden. Idag är det dax för en sådan månadsutflykt till min frisör Ida på Lekebergs skönhetscenter.  Jo då, en man kan visst gå på skönhetscenter. 

Eftersom jag varit extra orörlig en tid efter en operation i januari så har jag fått hoppa över en månadsklippning och känner mig nu oklädsamt lurvig.  Därför får du inte se några före- och efterbilder.  I eftermiddag kommer jag att känna mig oförskämt fräsch igen eftersom jag dessutom har bestämt mig för att idag gå  över till sommarfrisyren. Varför  vänta?

Dessa månadsutflykter brukar oxå innehålla ett besök på Berga gård för inköp av ägg. Kanske blir det oxå potatis idag då vår egen nu är slut i jordkällaren. De sista koket avnjöts i onsdags.