Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 24 juni 2013

Helgavslut och semester

Midsommar är över för denna gång och därmed är också  juni månad snart slut. Nu gäller det att hålla emot så att sommaren varar länge, länge, länge. Hur man nu gör det. Jag fortsätter väl som jag brukar och ser i första hand till att njuta av den dag som idag är. Det ska väl gå extra lätt en dag som denna då jag idag börjar sex veckors semester.
Med hänvisning till mitt föregående inlägg om bloggproblem så noterar jag att detta inlägg blev som jag ville utan att jag ändrat på några inställningar. Märkligt!

Helgen avslutades i växthuset med 
en ny variant av grekisk sallad.

Bloggproblem


Vad beror det på att mina inlägg ofta blir som gårdagens inlägg "Midsommarafton"?
Flera foton får ibland gemensam ram fastän jag lägger in varje foto separat och stundom så blir hela bakgrunden till min text vit. Texten till varje foto antar ibland en mindre storlek än den jag valt. Detta gör sammantaget att inlägget ser väldigt rörigt ut.
Har du stött på dessa problem? Vad gör jag för fel?  Trots att jag gör likadant varje gång så blir resultatet inte likadant.
 Hur undviker jag att dessa problem uppstår?
Tacksam för tips och hjälp.