Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 5 augusti 2017

Gräsklippning

Som du kanske vet så klipper jag inte gräset längre utan vi köper den tjänsten av Veterana.  Ett företag som vi är mycket nöjda med då dom är flexibla, punktliga, gör ett bra jobb och har trevlig och kunnig personal. Vi har planerat klippning var 14:e dag, men sommarens torka har gjort att gräset inte längre växer som förr och vi har fått boka av ett antal klippningar. 

Nu är det nästan 4 veckor sedan senaste klippning och bara en femtedel av våra gräsytor kräver någon som helst klippning. Därför ville D prova på att klippa och i onsdags instruerade jag henne i hur åkgräsklipparen fungerar och hon kände sig genast hemtam med klipparen och hade snabbt putsat till de klippbehövande ytorna. Snyggt som tusan blev det.


Hatt ska förstås bäras  som skydd
för solen.


Koncentrerad på uppgiften.
D ser ut att trivas på klipparen.

Varje dag sedan D klippte har det regnat ordentligt så nu tror jag att gräset får sin växtförmåga åter och D kan äntligen få lite välbehövlig vila från att dagligen vattna i trädgården.