Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 2 augusti 2016

Det där med rösten

Jag älskar våra björkars "röst".
Så rogivande när dom "talar till mig".


Många har lyssnat till nyhetsinslaget med mig i P4 häromdagen och några har förutom innehållet oxå i både bloggen och via mejl och sms kommenterat min röst. Kul tycker jag. Några exempel : 
- Från Göteborg: "Lyssnade in din vitala röst i P 4 inslaget. Frisk och stark kan jag tro".
- Från Portugal: "Manligt vacker röst".
- Från Täby: " Kul med intervjun också. Du pratar lika proffsigt som du skriver förresten".
-Från Örebro: "Hörde dig på radion och tyckte det var så bra. Inte kunde man tro att du legat däckad hela veckan".

Jag har med åren allt mera lärt mig att tycka om att prata inför människor så kanske är det detta som avspeglar sig i min röst. Jag tror oxå att min röst avspeglar mitt inre där jag fortfarande känner mig stark. Kroppen är ju mera märkt av diverse åkommor och tidens tand. Naturligt slitage och lite därtill om man så säger.

Nästa vecka, onsdag den 10/8, kan du som vill höra mera av min röst. Då i Länsradion i Örebro. Det är direktsändning och jag kommer att ringas upp kl. 10.10. Du kan lyssna på deras webbradio som du hittar längst upp på deras hemsida. Den intervjun är tänkt att avhandla hur jag sedan 2001 arbetat med adhd-frågorna, alltså mera bakgrundsfakta till det beslut om screening som var upphov till ovan nämnda nyhetsinslag.