Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 5 september 2018

Hur blir min dag?

Hur kommer min dag att te sig?  Svaret på frågan beror mycket på var jag fäster blicken när jag på morgonen tittar ut och vilken känsla jag då får. För hur dagen kommer att te sig avgörs för min del mycket av den första känsla jag får när jag öppnar och tittar ut genom mitt fönster

Där borta över Kilsbergen såg det  i morse ut som en rätt
gråtrist  start på dagen. 

När jag vände blicken åt andra hållet såg det ut som en
rätt behaglig start på dagen. 
Många kan nog tycka att jag gödslar min blogg med bilder från mitt Getingstorp och dess omgivningar. Bilder där den ena synes vara den andra lik.  Jag kan inte annat än hålla med. Orsaken är förstås att jag uteslutande lever mitt liv här. Det här min värld. En värld som jag scannar av varje morgon. En värld som jag älskar och som betyder oerhört mycket för mig. Därför är det nog så att jag ser så mycket mera i dessa bilder än vad den utomstående betraktaren ser. Jag märker själv hur små subtila skillnader leder mina tankar i olika riktningar. Tankar som sedan präglar mina dagar. Dagar som oftast blir bra.