Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 10 oktober 2013

Bloggen 5 år - olämplig dag för problemanhopning.

Grinden på glänt för de 
kommande 5 åren.
En vacker höstbild får mig
att glömma mina bloggproblem.

Idag är det 5 år sedan jag startade min blogg. Det hade jag tänkt göra nåt roligt av. Tyvärr så har det i stället uppstått ett antal problem. Det började igår med att jag inte kunde nå kommentarer för publicering. Det åtgärdade jag genom en enkel återställning.

När jag nu på morgonen ska öppna för att titta på tidigare inlägg och ett utkast jag gjort till idag så händer ingenting. Jag får en felkod  och uppmanas vända mig till Blogger support. En funktion som jag inte ens kan nå för att beskriva mitt problem och skicka felkoden. Den supportsida jag ändå når föreslår ett antal möjliga fel, men inte just mitt.
Så här sitter jag och det synes inte bli nåt av mitt tänkta  5-årsinlägg. Jag får tro på att detta är ett av dessa fel som uppstår av för mig okänd anledning och att allt plötsligt fungerar igen en tid senare. Så, på återseende när ordningen är återställd.