Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 24 mars 2011

Äntligen !

Minnsann känns det inte som den första riktiga vårdagen idag. N u gäller det att "hålla i hatten". Ja, inte p g a vinden utan för allt som kommer att hända den närmaste tiden. Naturen vaknar och vi med den. Knoppar brista och jag backar ut elbilen ur verkstaden. D tar sig an trädgården och små projektembryon som börjat gro under vinterhalvåret antar nu fastare form. Säkra vårtecken. Snart kan jag åka årets premiärtur till postlådan och soptunnan. Hur många tycker att ett soptunnebesök är en höjdare?Poolen är fortfarande snötäckt så det återstår några månader innan den kan vara aktuell att ta i bruk. Fälten bort mot Kilsbergen är dock snöfria och det känns viktigare än en snöfri pool.
Titta på bilden från i måndags (nedan) när Nelson stod vid äppelträdet med snö upp till knäna. Nu är snart allt borta. Så härligt det är att se gäststugan och vedboden avklädda sin vinterskrud.