Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 17 januari 2016

Travmåltid

.Igår blev det en sån där TV-måltid igen. Det blev smörrebröd, en rätt som brukar återkomma ungefär var tredje månad här på Getingstorp. Det här med mat framför TV:n händer inte så ofta, men när det händer är det när jag tittar på V 75. 
Travmåltid.
Igår blev det 6 rätt, med snudd på 7. Gjorde ett felval när jag tog ut spikarna, nåt som händer titt som tätt har jag noterat. Som så ofta var det i kallblodsloppet jag torskade. Jag friskade på med en fyraprocentare som spik och det visade sig lite väl vågat. Det var lättare på Järvsöfaks tid. Då behövde jag inte fundera, ett streck för Faksen var allt som behövdes.

Det är ändå uppmuntrande att var med och nosa på 7:an. "Sooner or later" så sitter den. Gårdagen gav ändå ett rejält tillskott till spelkassan. 8 gånger insatsen tillbaka får betecknas som fullt godkänt. Det gäller att hitta det positiva även när man inte lyckas fullt ut.