Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 25 december 2013

God fortsättning!

Igår hade vi en riktigt mysig julafton med god mat, julklappar, samtal, musik och sång. Allt tillsammans med våra närmaste. Precis som en julafton ska vara.

Nelson låg lugnt och slappade hela kvällen. Alltid på rätt sida tröskeln till Sinnesrorummet där han vet att han inte får vistas. Sigge drog sig undan till en av sina alldeles egna viloplatser på övervåningen eftersom han tyckte att det blev lite för livligt när både Ville och Neela var på besök.

PS  Jag måste nog investera i en ny , lite vassare, kamera då jag tycker att mina foton blir allt sämre.  Kan det bero på fotografen tro? Tyvärr kan jag inte likt D manövrera en Samsung Galaxy S 4.  Tekniken är ju inte direkt anpassad till den som har bara en fungerande hand. Med sin mobiltelefon tar hon foton vida överlägsna mina i kvalitet. Ny kamera kanske är nåt att önska till nästa jul. Eller möjligen tidigare. God fortsättning!
Dukat till julaftonens middag.
 
 
 
 Några paket skymtar i julklappshörnan.
 
 
Äntligen kommer Tomten och väntan var 
 över för Erik och Alice. Nelson undrar
vem som visar sig i dörröppningen.
 
Dags för julbordsbuffé. Även vegetariskt.
 
Mera julbordsbuffé.