Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 18 november 2015

Ett ljus i mörkret


 Zlatan och Sverige käkade  upp Danmark på
Parken i Köpenhamn igår

Igår kväll överraskade det svenska fotbollslandslaget på mig. Efter en heroisk insats mot Danmark så blev de klara för fotbolls-EM i Frankrike nästa år. Jag har redan gått igenom lagets insats i ett svar på en kommentar från min expertkollega BP och det kan du läsa i kommentarsfältet till det här inlägget.  En person är väl dock på sin plats att upprepa. ZLAAATAN!!!!!!!!!!!!!!

Jag tycker att Erik Hamrén uttryckte det bra efter matchen då han om laget sade att: "Vi har en världsstjärna i laget och resten av laget är beredda att ge allt/offra sig för att denna världsstjärna ska kunna prestera på topp". Det måste vara en rätt skön känsla att en dag som igår vara coach för ett sådant lag.

Nu suger vi på den här karamellen och så börjar vi uppsnacket inför EM ungefär när det är dags för mig att genomföra årets första gräsklippning, i mitten på maj.

Vilka Sverige kommer att möta i EM-slutspelet 2016-06-10 -- 07-10 avgörs vid lottningen i Paris den 12 december.