Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 7 augusti 2019

Stiltje

En betydande del av min lilla värld.
Rubriken tycker jag ger en bra bild av mitt bloggande i år. Jag noterar att det blivit bara c:a 10 inlägg per månad i år. Men nedgången började redan för några år sedan, innan dess var det nästan ett inlägg dagligen. 

Vad beror då detta på? Ointresse och oengagemang ? Nej, intresserad och engagerad är jag fortfarande, men även om jag fortfarande är snabb och rapp i tanken så blir jag allt mera begränsad i förmågan att förflytta mig. Där har jag nog förklaringen och därför blev oxå rubriken som den blev.  Det är helt enkelt inte lika kul att skriva inlägg med ursprung i ett stiltjetillstånd. Dessutom, vem vill läsa sådant.

Då jag inte vistas mycket i den stora världen där ute så blir min input begränsad. Även om min lilla värld  är fantastisk och den bästa för mig att leva i så blir det allt svårare att skriva om den utan att hela tiden upprepa mig.  Upprepa mig mera än vad jag redan gjort. Det kan oxå upplevas som tjatigt och vem vill läsa sådant.
Lite större har min lilla värld blivit sedan
skogen avverkades i fjol.
Vart vill jag då komma med detta inlägg? Ja, det är väl mest en del i en process som pågår och som ska ända i ett beslut om bloggen. Jag har goda erfarenheter av att låta processer ha sin gång innan jag tar avgörande beslut. Eftersom bloggen betytt mycket för mig under de snart 11 år som den funnits så vill jag bara inte skrota den, men jag vill heller inte hela tiden fundera över hur jag ska hantera den. 

Som sagt, processen får ha sin gång.