Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 7 mars 2012

När man inte är i fas med utvecklingen

Just den här bilden är förvisso trevlig för mig eftersom den är från helgens årspremiär när jag själv kunde åka elmoppe och hämta tidningen. Det har jag redan skrivit om så varför upprepa mig. Nej, det jag gör nu är att gå tillbaka till det gamla Blogger-gränssnittet för att testa en del saker som plötsligt omöjliggjordes med det nya. T ex kunde jag inte lägga in stående bilder som denna. Dom blev då liggande. Därtill kom problemet med verifieringskoderna i kommentarerna som oftast är oläsliga och vilket gör att i vart fall jag ibland ger upp och struntar i att kommentera. Många torde väl oxå strunta i detta på min blogg.Tråkigt då jag inte vill gå miste om några kommentarer. Eva i Aten gjorde mig uppmärksam på detta och gav mig tips om hur jag kunde ta bort kravet på verifieringskoder.

Jag lyckades ändå inte och fick då ytterligare hjälp av Eva Trillian
så nu klarar jag att byta till de gamla gränssnittet. Bara för att kunna ta bort verifieringskoderna trodde jag , men nu byts allt ut till det gamla vilket gör att jag t ex inte kan skriva särskilda bildtexter. Självklart är min kompetens otillräcklig, det förstår jag, men det är tråkigt att endera kvarbli vid hela det gamla eller svälja allt det nya när det ändå är möjligt att välja bort /till bara vissa funktioner. Eller är det inte möjligt?
T ex skulle jag i en bildtext ovan kunnat skriva att jag inte fått nackspärr utan tittar efter ett plan på ingång för landning på Örebro flygplats. Det var nog 11.15-planet från Köpenhamn.
Jag gillar mobiltelefoner med bara basala funktioner (samtal, sms) så jag får väl nöja mig med en blogg oxå med bara basala funktioner.
Lite tråkigt är det.