Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 17 april 2010

Eyjafjallajökull - en nyttig påminnelse

Inte torde det vara många som finner nåt positivt i att Eyjafjallajökull behagat skaka om Europa å det vådligaste. Inte jag heller, men jag tycker att det ändå är en nyttig påminnelse om att vi inte kan kontrollera allt i vår omgivning oavsett hur mycket makt vi tycker oss sitta inne med.

Vi har just nu närstående i Barcelona som har planerad hemresa till på söndag. Nu blir det knappast så varför deras hund Yatzy får fortsätta stångas med vår katt Buddha och vår bullmastiff Nelson. Yatzy och Buddha är inte förenliga men med Nelson är det inga problem. Jag tror säkert att Yatzys husse&matte jobbar på en alternativ resa hem, vad det nu kan bli. Såg att en taxiresa slutade på 38.000:-.

Yatzy har nyss kommit in från en blåsig kvällspromenad men verkar inte alltför mycket misstycka till ytterligare några dagars boende hos oss. Så ta det lugnt husse och matte och njut av ännu en ljuvlig middag på någon av Ramblans restauranger.