Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 19 april 2010

Olagligt - ja, men bara lite

Senast den 15 april skulle dubbdäcken varit av men vi har inte tid för skifte förrän idag. Egentligen missade jag den 15:e eftersom det är sex vintrar sedan vi senast körde med dubbdäck. M t p den vinter som varit så var det nog tur att vi gick över från dubbfritt till dubbat. Jag känner mig inte särskilt kriminell för sagda lagbrott.

En morgon som denna med klarblå himmel och strålande sol har jag svårt att komma ihåg den vinter som varit trots att den på alla sätt gjorde sitt yttersta för att bli ihågkommen. Nu är det nog bara en månad kvar till första gräsklippningen. T o m att klippa gräs kan jag längta till.

Har idag sovit ut ända till kl. 07.15. Det är lyxigt när vi annars alltid går upp kl. 05.00
Nu går Buddha och jag ut på trappan och inandas den ljuvliga morgonlantluften innan Darlingen, Yatzy och Nelson vaknar. Först ska jag trycka på kaffebryggaren, sedan tar jag elmoppen och åker ner till postlådan för att hämta NA och Travronden. Fel tänkt. Travronden kommer ju på tisdag och fredag. Därefter blir det gemensam frukost och genomläsning av morgontidningen. En skön och avkopplande måndagmorgon.