Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 1 januari 2018

Nyår på Getingstorp

Som seden bjuder firade vi nyår här på Getingstorp med barn och barnbarn. Det är inte helt lätt att hitta rätter som passar alla, vegetarianer och icke vegetarianer,  barn och vuxna. Men, vi har lyckats bra även i år tycker vi. Så här såg supén ut:
Förrätt: Hummersoppa med pecorinogratinerad toast

Huvudrätt: Saffransrostade rotsaker med halloumi

Huvudrätten. Palsternackor och morötter direkt från 
egen trädgård

Dessert: Hallonmousse i glas

Som brukligt så är det killarna som står för tillagningen, medan D står för förberedelserna. Däri ingår bl. a. en festlig dukning som du ser här nedan.

Som synes påbörjade D förberedelserna innan 
mörkrets inträde.
Välkommen till bords!