Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 13 januari 2012

Inte vald men ändå inte bortvald

Den award jag fick  innebar att jag skulle skicka den vidare till fem bloggare. Det innebar förstås att jag måste göra ett antal val .Inget konstigt med det, för så är ju livet. Hur gärna man än vill så kan alla inte få allt. En av de uppgifter jag har som människa är att göra val. Val som är av olika svårighetsgrad och inte alltid tilltalar alla. Men lika fullt, om inga val görs så står vi  där och stampar på samma plats som vi alltid gjort. Är det vad vi vill? Knappast.
Men visst, jag hade oxå svårt att välja denna gång så jag gör så här och ger, om inte den awarden, så min uppskattning till ytterligare fem bloggare som jag med behållning följer.
- Tinas tankar
- Jonna Jinton
 - Gittan
- Anita
- ÄlgEva
En award. Jo, jag tackar

 Katarina har valt att ge mig denna award. Det tackar jag för och gläds åt att mitt bloggande kan berika någon annans tillvaro. Min egen tillvaro berikas  då bloggandet numera är min bästa möjlighet att fortsatt medverka och verka "där ute".
Med denna award så följer två uppgifter.
image
 1. Man ska tacka den personen man fått den av samt länka till den personen.
 2. Man ska skicka den vidare till fem bloggar som har mindre än 200 följare och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.


  Jag väljer att skicka den vidare till:
  - The olive farmer på Kreta
  Den Ofrivilliga Bloggaren i Halmstad
  - marinasbay i Singapore
  - eva i Aten
  fotoavhanna i Hidingeby  


  Dessa är fem av de bloggar jag följer med stor behållning  och som på olika sätt delar med sig av sina upplevelser. Inte sällan hittar jag hos dessa klokskaper och tips som jag själv kan använda mig av. Dessutom bidrar dom till min ständigt pågående bildning.