Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 24 december 2008

GOD JUL !

Så är det Julafton och ett tunt vitt täcke på marken hjälper till att frammana julkänslan. Mycket mera går inte att kräva i dessa klimatförändringens tider.

Alla julklappar är inslagna och på plats under granen i Sinnesrorummet, julbordet är dukat. Förutom all mat förstås, den kommer på plats när gästerna kommit.

Gästerna ja: Carina&Bengt med Simon, Hanna och Linn&Magnus - Marcus&Maria med Erik och Alice - Sara med Kharma. Det är första gången vi alla firar jul tillsammans så vi får se hur tågordningen blir. Hur många vill se Kalle Anka ? blir det mat före eller efter julklappsutdelningen ? Ja, det får visa sig.

Det enda som är bestämt är att julklapparna utdelas en och en och varje julklapp öppnas. Så vill jag ha det och min önskan kommer att bli uppfylld. Min huvuduppgift blir att läsa julklappsrimmen som jag blev helt klar med igår.

Buddha tycker inte om när vi har många gäster för då får han inte all mattes uppmärksamhet. Vi får hoppas att han rycks med av julstämningen och sköter sig.