Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 13 juli 2016

Trädgården

Det får bli ett av mina många bildsvep från trädgården idag igen. Ett inlägg lite på samma tema som gårdagens inlägg. Trädgården får jag heller aldrig nog av. En vända i trädgården är som "bomull för själen". Det är lycka att ha en trädgård som jag kan "använda" så mycket jag vill, utan minsta risk för överdoser dessutom.

Är det då inte mycket jobb med att sköta en trädgård? Jo, visst är det så, men det är oxå ett mycket belönande jobb. D v s, du får mycket tillbaka. Och då menar jag inte bara blommor och grönsaker utan kanske f f a välbefinnande. Jag vet, för det framhåller D ideligen.

Idag, eller endera dagen, är det dags för ännu en omgång av det enda trädgårdsarbete jag fortfarande klarar av att utföra. Just det, det är dags att klippa gräset igen, en trädgårdssyssla som skänker mig välbefinnande. D har högtryckstvättat klipparen så den står nytvättad och fulltankad i garaget och väntar på mig. Så bra har jag det. 
Gult och blått, praktlysing och lavendel.

Det är inte ofta D hittas i denna avslappnande situation.

Betydligt oftare hittas hon på knä i
trädgården.Sigge följer henne i allt.
Osborne hänger oxå gärna med.

Höstsilverax är en nyhet.

Sigge lånar ofta min elmoppe för en vilostund.

CD-skivorna på plats för att rädda bigarråerna
från fåglarna.
Jag älskar våra maffiga björkar.

Ja, lavendeln oxå för den delen.