Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 17 maj 2012

Inställt på dubbla fronter


Till födelsedagsmåltid hade jag önskat en 
grekisk sallad med tillbehör. 

Klockan är 01.30 men jag är redan uppstigen eftersom min irriterande hosta gör det omöjligt för mig att sova. Jag hoppas att den hostdämpande medicin jag fick utskriven igår hjälper. Både för mig  och min omgivnings bästa.
Något födelsedagsfirande blir det förstås inte, det får anstå till dess jag är i bättre form. Detta innebär att jag får fortsatt vänta på min efterlängtade grekiska sallad med hemgjord tzatziki och ett nybakt grekiskt lantbröd. Dryck därtill skulle varit Ouzo och Retsina.

Nu är det inte bara födelsedagsfirande som fått ställas in. Även årets gräsklippningspremiär har jag fått hoppa över. Jag har fått kasta in handduken då jag helt enkelt inte orkar.  Vanligen brukar jag äntra den gula stålhästen den 15 maj.Som tur är så finns det snälla människor i min omgivning så gräset blev ändå klippt igår. Tråkigt att jag inte ännu fått ordning på nedladdning av foton till den nya datorn då jag tycker att trädgården är särskilt vacker när den första gräsklippningen skett.

Syttende mai och födelsedag

 Klockan är bara 01.30, men jag är redan uppstigen eftersom  min irriterande hosta gör det omöjligt att sova. Jag hoppas att den hostdämpande medicin jag fick utskriven igår hjälper. Både för mig och min omgivnings skull. Något födelsedagsfirande blir det förstås inte. Det får skjutas upp tills jag är i bättre form.