Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 12 februari 2012

Födelsedagstårta

Matte gjorde en minitårta till Nelson i kväll så att han ändå fick känna att han fyller år idag. Om än bara lite. När tratten är borta firar vi med glass. Det har husse lovat.

Ja, jag vet att jag fyller 4 år idag.

Den tårtbiten har jag snart slukat

Äntligen har matte sagt Varsågod!

Var det allt?

Vårkänslor på födelsedagen

När D ochh Nelson varit ute på sin skogsrunda på förmiddagen så var detta det första jag hörde vid återkomsten: "Det är vår ute!"
Nelson som får vara iklädd tratt ytterligare fem dagar känner uppebarligen oxå av fenomenet vårkänslor eftersom han  gick ut och lade sig i glasverandan. Där har han puffat till några kuddar så att han har bra vilostöd för huvudet. Jag kan tala om att Nelson instämmer i texten på skylten i hans blickfång. En skylt mera tillägnad Sigge. Klicka på bilden så kan du läsa texten. Sigge som är lite mera sparsmakd ligger inne i Sinnesrorummet och jäser i mattes Howardfåtölj.

Nelson fyller 4 år idag men vi väntar nog med att fira tills han har fått ta av tratten. Det är ju inte lika njutbart att äta glass med tratt.