Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 15 januari 2015

50 år i rocksvängen

 
 
D och jag har i veckan tittat på båda avsnitten av " Jerry Williams - The Farewell show". Vilken snubbe.  70 bast och fullt ös.
 
Förutom att vara en fantastisk artist så ger han intryck av att vara en härligt genuin person. Inga överdrifter och divalater där inte. Han har en härlig distans till sig själv och sin imponerande karriär.
 
När jag lyssnar till honom så uppstår ett av de tillfällen när jag som mest saknar att jag numera inte har  förmågan att röra mig fritt. Det spritter så smått i min förlamade vänstersida. Jag får nöja mig med att i tanken rocka loss med D.

Gillar du rock’n’roll så rekommenderar jag programmen. D och jag kommer nog att titta nån gång till på SVT play. D har också sett showen tidigare, på Cirkus i Stockholm.

Apropå detta med självdistans. Före " Jerry Williams - The Farewell show" så tittade jag på "Uppdrag granskning" som handlade om diverse suspekta turer i Österåkers kommuns politiska verksamhet.  Där framträdde personer som helt saknade självdistans. Det är intressant med kontraster.
 

Österåkers kommun är i alla fall vackert belägen.